Sponsors

Goois Winter Fair 2021 (update 19-11-2021)

19 november 2021 15:15

Humphrey Saalberg

Zoals het er nu voorstaat gaat 'Goois Winter Fair' op 21, 22 & 23 december door. Maar we zeggen er wel bij, ...dat dan op 3 december, bij de volgende coronapersconferentie, de doorstroomevenementen ongemoeid worden gelaten. Onder de huidige maatregel zijn de openingstijden van de kerstmarkt gewijzigd. Het gaat nu beginnen om 12 uur tot 18 uur. Een avondmarkt vonden we wel bijzonder leuk, maar ik denk dat de vroege opening niet echt kwaad kan. De standhouders die zich hebben aangemeld hebben er in ieder geval geen problemen mee. Dus het 'Goois Winter Fair' op 21, 22 & 23 december van 12 tot 18 uur.

Header3.jpg

De organisatie is in volle gang. Dagelijks komen er standhouders bij. Met nog zo'n 5-6 weken tegaan hebben we al behoorlijk wat deelnemers die allemaal wel heel erg leuke artikelen verkopen. Zo hebben we een glasblazer, iemand met stroopwafels, Italiaanse delicatesse, wijnproeverij, gouden en zilveren sieraden, sokken en kerstkransen met verlichting, limonadesiroop, kleding uit Nepal, veel op het gebied van wonen, keuken en badkamer, iemand met chocozoenen, een kraam met cosmetica, handmade jewelry, iemand met mooie schilderijen, een Foodtruck maar ook de poffertjeskraam en de snoepkraam ontbreekt niet. We zijn bezig met een levende kerstal en ook Santa Claus komt even langs.  

De geplande grote kersboom op ons plein gaat helaas niet door. Het idee was om een grote kerstboom neer te zetten en de verlichting dan met veel toeters en bellen te ontsteken. In combinatie met een leuke voetbalwedstrijd. Het feit dat er geen publiek op het complex mag, heeft nu roet in het eten gegooid. Dat vinden we uiterard heel jammer. Maar als het kan dan gaan we dat volgend jaar zeker wel doen.

Voor de kerstmarkt zoeken we de laatste standhouders die met leuke kado artikelen willen staan. De laatste dagen voor kerst gelden altijd als uitgesproken dagen om de laatste kado's nog snel te kopen. Dat kan bij het Goois Winter Fair. Ongetwijfeld vind je leuke dingen op onze kerstmarkt en een hapje en een drankje? ..... het zal er allemaal zijn. Hou de site en Social Media in de gaten!
De dagen voor kerst ga jij je niet vervelen. Ooo,...... de toegang is gratis en parkeren ook!

concept_poster_winter_fair.jpg
Voor informatie:
mail: evenementen@sc-tgooi.nl | 06 51329762
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!