Eindelijk is het dan zover. De competitie gaat van start en de jongens hebben er weer zin.  We hebben vanaf nu dan ook niet 1 maar 2 coaches.

Wisselspeler: Steijn

Aanvoerder Rutger

Coach: Ming en Coach "B" (Bianca)

De 1e helft

We gaan van start en in de 1e  vijf minuten heeft Buitenboy's er zin en zet onze jongens goed onder druk. In de 6e minuut een afstandsschot die via de lat over gaat. Onze jongens halen opgelucht adem en komen langzaam in hun spel. Buijtenboy's krijgt kansen om vanaf de 2e lijn op onze keeper Keano af te vuren, gelukkig zijn ze vandaag niet scherp en zien we veel ballen naast gaan. Onze jongens proberen het voetballend op te lossen met mooie samenwerking en overspel, dan in de 13e minuut krijgt Deniz de bal en deze wordt mooi binnen gewerkt door Yurlan 0-1.

Time -out

John gaat wissel en Steijn komt er in.

Na de time-out gaat het veel over en weer waar onze jongens mooi overspel willen laten zien en Buitenboy's veel schoten vanafstand proberen te doen. Helaas in het aankomende kwartier geen doelpunten maar wel veel spannende momenten. 18e minuut een schot van Taha die net mis gaat. 20e en 23e minuut Buitenboy's allebei de schoten naast vanaf de 2e lijn.

Rust 0-1

Lekker een beetje rust en drinken. Taktiek wordt weer een beetje besproken en dan gaan we zo weer.

Kees gaat wissel en John komt er weer in.

De tweede helft begint en onze jongens hebben er zin. Er wordt een mooie bal gegevne richting Yurlan die aanneemt en verder richting goal gaat. Hij schiet hard tegen de lat waardoor de keeper van Buitenboy's hem daarna in de goal werkt. Helaas eigen doelpunt 0-2. De wedstrijd gaat net als in het 2e kwartier verder met over en weer balbezit. Dan in de 40e toch een kans voor Buitenboy's die Keano niet meer kon hebben 1-2. We gaan weer verder en dan komt er na 3 minuten spelen in de 43e minuut een mooie pass van Yurlan naar John. John verdwijnt iaan de rechterkant en met een mooie voorzet geeft John Steijn de intikker op zijn voet . Een mooie aanval wordt beloond 1-3.

Time -out

Yurlan gaat wissel en Kees komt er weer in.

Het laatste kwartier gaat in en we moeten het nog even vasthouden.  In de 48e minuut krijgt John een kans om te schieten. Hij haalt uit en helaas mis. Het is te merken dat sommige spelers moe worden en Buitenboy's krijgt meer kansen. Keano geeft verre uittrappen en bereikt hier door John, Kees en Steijn. Helaas komen er ondanks de voorzetten vanuit Kees en John geen doelpunten meer. Dan in de 55e minuut een overtreding op het middenveld, één van de tegenstanders ligt op de grond maar ze krijgen voordeel. Dan is het 1 tegen 1, Keano probeert het wel maar helaas 2-3. Even tegen elkaar praten hoe dit nu kan en weer door. Dan zijn de laatste minuten toch echt voor Buitenboy's, onze jongens strijden voor de winst. Dan een hoekschop voor Buitenboy's, iedereen staat goed opgesteld en ..... helaas draait hij er heel mooi in over Keano in de 58e minuut 3-3. Buitenboy's viert een feestje want deze hebben toch helaas voor ons ook een punt te pakken.