Kininelaantje 6 -7
1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6561730

We hebben er zin in en we gaan eens kijken wat de wedstrijd brengt. We beginnen sterk en in de 4e minuut krijgt Amos een kans die helaas misgaat. Altius heeft er ook zin in en benut wel zijn kans in de 6e minuut. We zijn nu echt begonnen en na de aftrap krijgen we weer 2 kansen allebei mis. Dan in de 10e minuut is het dan toch raak, Sebas schiet de 1-1 binnen na een assist van Taha. We veroveren snel de bal na de aftrap en Amos speelt de keeper uit na een diepe bal die op hem wordt gegeven 1-2. Daarna volgt de aftrap van Altius en die vinden de weg naar Keano, Maar Keano staat paraat en laat een mooie redding zien. Toch is het in de 20e minuut raak voor Altius 2-2. In de 30e minuut verovert Amos de bal en wordt neergehaaldin het strafschopgebied. Een penalty, John staat klaar om hem te nemen. De kans om weer op voorsprong te komen. Het fluitsignaal klinkt en …. De keeper van Altius redt. We gaan de rust in met een 2-2. Het is een spannende en sportieve wedstrijd waar aan beide kanten meer inzit. We peppen elkaar op en gaan het veld weer in. We zijn niet alert genoeg en in de 40e minuut is het dan ook 3-2 voor Altius. Het spel gaat op en neer en met vlagen zijn wij een stuk sterker, de kansen die we krijgen benutten we niet en het lijkt daardoor wel of we tegen een extra man spelen. Dan in de 55e minuut weet Amos dan toch te scoren 3-3. Het blijft spannend het laatste kwartier en de winnende bal kan zowel bij Altius als bij ons vallen. De kansen gaan er niet in en de scheidsrechter fluit af. Een sportieve wedstrijd eindigt in een gelijkspel wat denk ik wel terecht is. Met dit resultaat staan wij op een gedeelde 3e plaats (eigenlijk 4 als je naar doelpuntsaldo kijkt).

Coach en trainer zijn tevreden over de inzet en hebben weer een paar punten om aan te werken met de training.

Volgende week uit tegen Wasmeer, helaas door de coronamaatregelen zonder publiek.