Kininelaantje 9
1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6237200

Een heerlijke zonnige dag begint met wat strubbelingen, scheidsrechter is er niet en de spelerspassen van Olympia zijn niet op orde maar na een kleine vertraging kan Bianca die de scheidsrechters rol overneemt eindelijk van de start.

We zijn aan elkaar gewaagd en de eerste 10 minuten gaat het een beetje over en weer. Olympia probeert het wel, maar het zijn toch onze jongens die in de 13e minuut een mooie aanval opzetten. Met een mooie actie vanaf de linkerkant geeft Jordy de assist aan Daan die de bal kan binnen tikken. We blijven de druk op Olympia houden en ze krijgen het erg moeilijk, ze beginnen te op elkaar te zeuren en dan een vrije trap, omdat  de verdediger van Olympia op het randje strafschopgebied aan Daan een tik uit deelt. Dante neemt de vrije trap en schiet hem heerlijk in de netten. 2-0 in de 18e minuut. Olympia raakt geïrriteerder ze beginnen te zeuren om kleine dingen tegen de scheidsrechter en tegen onze jongens. Onze jongens laten zich niet gek maken en blijven de druk opvoeren. Met af en toe een uitbraak naar de kant van onze verdediging staan Jamie en Jaimy als 2 gebroeders naast elkaar stevig te verdedigen. Ook Keano die niet veel hoeft te doen heeft een prachtige redding op een afstandsschot die hij keurig over tikt. Dan in de 28e minuut krijgt Dante de bal speelt hem terug op Taha en wordt vol met 2 handen in zijn rug geduwd door een Olympiaan. Gele kaart en 10 minuten eruit wegens spelbederf. We gaan de rust in met een 2-0 voorsprong.

Na de rust gaat de wedstrijd verder en de Olympianen zijn gebrand om terug te komen. De duels worden feller en de kritiek op beslissingen van de scheidsrechter ook. Toch blijft de scheidsrechter fluiten zoals in de eerste helft. Dan in de 52e minuut wordt daan vol op zijn hak getrapt en fluit de scheidsrechter voor een penalty. Veel commentaar van de Olympianen deert de scheidsrechter niet. Justin neemt de penalty en ook deze gaat er in 3-0. Olympia trapt weer af en onze verdediging verovert de bal weer, Jaimy geeft de lange bal op Justin die hem passt naar Dante. Dante passt hem weer naar Daan en Daan neemt aan en schiet hem ook lekker in het net in de 54e minuut stand 4-0. En Olympia trapt weer af, ook ons middenveld met Taha, Jordy en daarachter onze verdediging met Coen, Lars en Daniël T, staan prima mee te voetballen de hele wedstrijd toch is er een momentje van niet opletten en wordt Keano toch gepasseerd in de 61e minuut en wordt de stand 4-1. Olympia blijft zeuren en mekkeren tegen alles en iedereen, de scheidsrechter is het zat en geeft een laatste waarschuwing in het algemeen dat ze moeten gaan voetballen en niet moeten praten. Dan in de laatste minuut wordt Daan wederom onderuit gehaald en krijgt 't Gooi nog een vrije trap mee er wordt weer commentaar gegeven op de beslissing van de scheidsrechter en Olympia krijgt wederom een gele kaart (tijdstraf) nu wegens praten tegen de scheidsrechter. Vrije trap wordt genomen en gaat naast.

De wedstrijd is afgelopen en de jongens mogen trots zijn op hun prestatie. Ze hebben voor elkaar en voor de bal geknokt om de overwinning naar zich toe te trekken. De 3 punten blijven op 't Gooi.

Peter bedankt voor het vlaggen. Ouders en fans bedankt voor de support en Bianca bedankt voor het plotselinge fluiten.

Volgende week spelen wij thuis met wederom een buurtclash tegen 's Graveland JO15-2  Zijn jullie er dan weer bij?