Home - SC 't Gooi

Sponsors

Home

Welkom op de website SC 't GOOI. SC 't GOOI is 117 jaar jong en daarom springlevend. Lees ons nieuws, bekijk onze teams of ontdek veel andere zaken op onze website. Wil je lid worden óf vrijwilliger?
... je bent van harte welkom

 

SC 't GOOI knutselclub: Happy Stones

25 januari 19:45  Dinsdag 14 februari gaan we met de hobbyclub stenen beschilderen. Als aardigheidje voor een vriend, een press papier voor jezelf of om ze te laten zwerven als happy stones. We starten om 20.00 uur. Kosten zijn € 5,- per persoon (graag gepast betalen). Indien mogelijk graag zelf penselen (dun en wat dikker) meenemen en een kliedermatje. DOE JE OOK MEE? Opgeven kan t/m vrijdag 10 februari via crealin22@gmail.com of via een Whatsapp berichtje op 06 3444 0116.meer »

42x gelezen

We kunnen weer trainen

24 januari 12:45  De sneeuw op alle velden is verdwenen en de toplaag op het natuurgras ziet er prima uit. We kunnen vanaf vanavond dus weer gaan trainen. Kijk op het schema of je training hebt en op welk veld en dan zijn wij jullie vanavond.

29x gelezen

Wie waren de helden van de 'Hel van '63'?

20 januari 11:30  De Gooi en Eemlander heeft op 18 januari aandacht besteed aan het feit dat het 60 jaar geleden is dat er toen (1963) de meest zware Elfstedentocht is verreden uit de geschiedenis. Er werden in dat artikel enige schaatsenrijders geintervieuwd die de tocht hebben uitgereden. Onder hen is ook ons oud- 't Gooi-lid Hans Visser. In het papieren 't Gooi-nieuws werd er ook aandacht besteed aan dit feit, zoals bijgaand artikel. Daarin werd Hans gehuldigd door de Gemeente Hilversum middels de toenmalige burgermeester Boot. Hans is helaas in 2020 overleden.meer »

128x gelezen

Sporthal omgedoopt: Sporthal Johan Beun

13 januari 23:45  Tijdens de afgelopen nieuwjaarsreceptie, was er nog een heel mooi moment. De onthulling in de sporthal van een prachtig bord met daarop naam 'Sporthal Johan Beun'. Oftwewel onze Sporthal is vernoemd naar Johan Beun. Johan overleed begin vorig jaar op 80 jarige leeftijd. Door zijn inzet is onze sporthal ooit neergezet als vervanging van de tafeltennisaccommodatie die aan de Boerhavestraat door brand werd verwoest. Naast talentvol tafeltennisspeler was Johan ook lange tijd penningmeester van de UBTV. In 2001 fuseerde UBTV met SC 't GOOI. Gehuldigd als erelid en benoemd tot penningmeester van 't GOOI, maakte Johan Beun tot een icoon binnen 't GOOI. Het was Freek Dam die het initiatief nam om Johan Beun te eren, door zijn naam te verbinden aan de sporthal door dit te vereeuwigen met een bord. Een bijzonder mooi intiatief. meer »

100x gelezen

Alle wedstrijden zaterdag 14 januari op het kunstgras

13 januari 23:15  Op zaterdag 14 januari zullen alle wedstrijden gespeeld worden op het kunstgrasveld. Het programma is zodanig groot dat ze allemaal op het kunstgrasveld kunnen worden gespeeld. Dat komt heel goed uit, want zoals het er nu naar uitziet gaat het de hele zaterdag gestaag regenen. De natuurgrasvelden waren al niet al te best vanwege de vele regen die de laatste dagen is gevallen, dus morgen de hele dag regen zal ze zeker niet beter maken. Zoals het er nu naar uitziet zullen de natuurgrasvelden morgen worden afgekeurd, maar het competitie- en bekerprogramma gaat gewoon door. meer »

98x gelezen

GOOI 1 naar Sevilla (SP)

13 januari 22:30  Om zich goed te kunnen voorbereiden op de 2e helft van de competitie, vertrekt GOOI 1 zaterdag 14 januari naar het zonnige zuiden en wel naar het Spaanse Sevilla om daar een trainingskamp op te zetten. Er is een prima trainingsprogramma samengesteld waaronder een fietstour door Sevilla, uiteraard de nodige trainingen, een wedstrijd tegen VV Dubbeldam en voor de rest redelijk wat vrije tijd. Dinsdag 17 januari is het team weer terug in nederland. Wij zullen proberen om zo nu en dan wat berichten vanuit Sevilla te plaatsen.

73x gelezen

IN MEMORIAM: Patrick Dik

30 december 18:15  Via de media bereikte ons het droevige bericht dat Patrick Dik op 57 jarige leeftijd is overleden. Hij heeft bij de jeugd-afdeling van onze vereniging in alle selectieelftallen gespeeld. Na deze periode kwam hij al spoedig in het 1e elftal van de senioren te spelen. Maar dit was van korte duur, want de betaalde clubs hadden ook al gezien dat hij een talentvolle speler was en in 1986 trok Ajax hem aan en dit was de start van een profcarriere bij verschillende clubs, zoals FC Utrecht, NAC en de Belgische vereniging Berchem Sport. Tijdens deze periode heeft hij SC 't Gooi niet vergeten. Hij kwam bij de z.g. jeugdvoetbaldagen in de herfstvacantie in 1991 met enkele collega's de trainers van 't Gooi ondersteunen. In 2018 werd hij benoemd tot Hoofd Jeugd Opleiding bij onze club, maar moest wegens gezondheidsproblemen, helaas stoppen met deze taak. Wij wensen de familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies. Namens bestuur en leden van SC 't Gooi, Hans Swierstra sr. meer »

803x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!