Sponsors

Home

Welkom bij SC 't Gooi : 115 jaar jong!

 

Opleiding Verenigingsscheidsrechter bij SC 't Gooi

Vandaag, 28 september 18:15  In samenwerking met de KNVB organiseert SC 't Gooi de opleiding tot verenigingsscheidsrechter veldvoetbal. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal de opleiding ergens in oktober of november bij SC 't Gooi worden gestart. Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken, dan ben jij misschien de juiste persoon om scheidsrechter te worden. De KNVB zorgt voor een praktijkgerichte opleiding tot verenigingsscheidsrechter veldvoetbal. Lijkt het je leuk, meldt je dan aan!meer »

2x gelezen

Terugblik avondje met Mario van der Ende

26 september 23:15  Menigeen kijkt terug op een bijzondere avond met top scheidsrechter Mario van der Ende. Bijzonder, omdat hij inkijk gaf hoe hij leiding gaf aan binnen- en buitenlandse topclubs én ... toplanden. De wijze hoe hij omging met spelers en situaties oploste bij grote wedstrijden. Zijn presentatie was zeer leerzaam en vooral ook inspirerend. Zijn tips, ze zijn uiterst bruikbaar. Op de vele vragen had hij prima antwoorden en zijn wijze van presenteren was met heel veel humor doorspekt. Dat maakte de avond ook nog eens heel amusant. meer »

169x gelezen

Belavond VRIENDENLOTERIJ woensdag 29 september

26 september 8:45  Een bron van inkomsten voor onze club is o.a. de verkoop van loten van de VriendenLoterij. Dit jaar is de actie 'Scoren voor uw vereniging'. 40% van de inleg komt ten goede aan je club, SC 't Gooi. Alleszins de moeite waard dus om onze leden telefonisch te informeren, waarna men dan hopelijk een of meerdere loten gaat kopen. Op WOENSDAG 29 SEPTEMBER organiseren wij samen met de VriendenLoterij een belactie om geld in te zamelen. Met deze belactie zullen wij onze achterban vragen om deelnemer te worden van de VriendenLoterij, omdat minimaal 40% van de inleg van elk lot ten goede komt aan ons. En als deelnemer maak je maandelijks kans op fantastische prijzen tot wel € 1 MILJOEN! Dit keer gaat het team van de VROUWEN 1 de belavond verzorgen meer »

123x gelezen

Kantinebezoek vanaf 25 september

23 september 9:00  Zoals een ieder wellicht weet, zijn er per 25 september nieuwe coronamaatregelen van kracht. Aangezien sportkantines gelijk worden gesteld aan horeca, waar het gaat om het toelaten van personen in de kantine, zullen wij er ook aan moeten geloven om de corona check toe te passen. Er is voor sportkantines echter wel een uitzondering gemaakt. Die uitzondering zit ´m in het feit of je iets bestelt en mee naar buiten neemt of dat je in de kantine gaat zitten en daar iets gaat eten of drinken of gewoon plaats wilt nemen. Wij zijn ons ervan bewust dat de nieuwe coronamaatregelen ons beperkt in onze gastvrijheid. Omdat de maatregelen ons worden opgelegd, hopen wij op een ieders begrip.meer »

394x gelezen

DE WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER! Hoe bedank jij de scheids?

22 september 8:00  Zaterdag 25 september start 'DE WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER. Een sportbreed initiatief waarbij we de waardering voor de scheidsrechter uitspreken. Het is misschien belangrijker dan ooit na een zwaar coronajaar, dat er toch weer tienduizenden scheidsrechters klaar staan om wedstrijden te leiden. Denk daarbij niet alleen aan de vele scheidsrechters maar ook aan de vele assistent scheidsrechters. Wij van SC 't Gooi zullen alle scheidsrechters op zaterdag 25 september én zaterdag 2 oktober in het zonnetje zetten. Wij hopen dat ook voetballers, trainers en leiders meedoen aan deze actie bij zowel uit- als thuiswedstrijden. Geef ze voor de wedstrijd een groot applaus of geef ze iets tastbaars in de vorm van een bloemetje of een doosje bonbons. Bedenk maar een aardigheidje, als blijk van jullie waardering. meer »

98x gelezen

Trainingsschema 2021 - 2022 (Update per 22/9)

21 september 22:30  Het Trainingsschema is gewijzigd. Er zijn enkele veld- en tijdswijzingen. Dit schema gaat in woensdag 22 september. Neem dit schema, goed door. Zorg dat je op het juiste veld traint. Sommige teams maken gebruik van de kleedkamers. Zie achter je team ook welke kleedkamer beschikbaar is voor jouw team doordeweeks. Succes allen!! meer »

570x gelezen

Aftrap 'Week van de Scheidsrechter' door Mario van der Ende (UPDATE)

17 september 8:30  De week van de scheidsrechter zal dit jaar worden gehouden van 25 september t/m 3 oktober. Afgelopen jaar gooide corona helaas roet in het eten want Mario van der Ende zou op bezoek komen. Dit jaar gaan we een nieuwe poging wagen. Met plezier kondigen we dan ook de komst aan van 'scheidsrechter van de eeuw' Mario van der Ende op vrijdag 24 September om 19:30 uur. Wij zijn bijzonder trots dat Mario van der Ende exclusief voor SC 't Gooi zijn ervaringen over arbitrage met aanwezigen wil delen. Hoe je deze avond kunt bijwonen, lees je aan het eind van dit bericht.meer »

248x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!