Sponsors

Home

Welkom bij SC 't Gooi : 116 jaar jong!

 

De natuurgrasvelden zijn voor vanavond DINSDAG 27 SEPTEMBER afgekeurd

Gisteren, 27 september 14:00  De natuurgrasvelden zijn voor vanavond (DINSDAG 27 SEPTEMBER) afgekeurd. Op het kunstgrasveld gaat het trainen wel door. Kijk op het trainingsschema of je training hebt. Het kan zijn dat je team een alternatief programma heeft.

201x gelezen

Scheids ..... BEDANKT!

26 september 21:30  In de week van 1 tot en met 9 oktober vindt weer de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat.Tijdens deze week willen we zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!meer »

29x gelezen

BELANGRIJKE MEDEDELING INZAKE DE SPELERSFOTO IN DE WEDSTRIJD APP

26 september 19:45  Wat menig scheidsrechter opvalt, is dat veel spelers in de WedstrijdApp niet zichtbaar zijn met een pasfoto. In de praktijk betekent het dat de scheidsrechter de spelers dan niet kan identificeren. Dat moet, anders kan de wedstrijd niet worden gespeeld dan wel je bent niet speelgerechtigd. Het is van groot belang dat dit vóór 1 NOVEMBER door spelers en/of ouders van spelers alsnog wordt gedaan. Hoe? Via voetbal.nl!!meer »

26x gelezen

Contributie inning seizoen 2022-2023

26 september 10:45  Binnenkort wordt de contributie weer door SC 't Gooi geïnd. Het innen van de contributie loopt via ClubCollect. Deze instantie is gespecialiseerd in het innen van gelden, zodat het 't Gooi een hoop werk uit handen geeft. Binnenkort krijgen alle leden via het opgegeven emailadres of opgegeven 06 nummer bericht van ClubCollect. Je kunt dan aangeven hoe je de contributie wilt gaan voldoen. Dat kan in één keer of in termijnen. Graag informeren wij onze leden hoe het verloop van de inning gaat. Daarnaast informeren wij de leden over speciale regelingen, en kortingen. Is het bijvoorbeeld heel lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.meer »

28x gelezen

Vlaggen voor dummies

21 september 13:15  Er mag dan misschien wel een chronisch gebrek zijn aan scheidsrechters, .... assist-scheidsrechters, ....in de volksmond ook wel 'vlaggers' genoemd, die kan iedere club en SC 't GOOI in het bijzonder ook heel goed gebruiken. Wie hoort het niet wekelijks, .... " wie gaat er vlaggen", "hebben we een vlagger"? Er zijn teams die altijd een vaste assist-scheidsrechter hebben, laten we de vlagger maar even zo noemen, want ook de KNVB geeft die kwalificatie eraan. Er zijn ouders die het doen, maar ook (eigen) spelers. De assistent-scheidsrechter! Wat wordt van hem verwacht, wat wil een scheidsrechter van hem zien, wat zijn de regels, waar vlagt hij wel voor en waarvoor niet én wat is zijn positie in het veld. Donderdag 6 oktober, tijdens 'de week van de scheidsrechter', gaat Nino Pen hierover informatie geven.meer »

56x gelezen

De PUPIL van de WEEK

20 september 10:30  Er is een heel leuk nieuw initiatief bedacht voor onze pupillen en dat is de "Pupil van de Week" verkiezing. Bij iedere thuiswedstrijd van het 1ste elftal koppelen we een spelertje als “Pupil van de week” aan de wedstrijd. Hij of zij wordt dan behoorlijk verwend door SC ‘t GOOI en is de zogenaamde 'eregast' van VROUWEN 1 of MANNEN 1. Op deze manier hopen we wat bij te dragen aan de verbinding tussen onze senioren en onze jeugdspelers én tussen spelers en ouders. meer »

77x gelezen

HELP ONZE VRIJWILLIGERS, .... WORD VRIJWILLIGER!!!

13 september 10:45  Van ieder lid van boven een bepaalde leeftijd én van ouders van leden wordt verwacht dat ze iets aan vrijwilligerswerk bij SC 't GOOi doen. Dat hoeft echt niet iedere week, gewoon als je kunt. Bij aanmelding voor het lidmaatschap heb je wellicht aangevinkt inderdaad iets te willen doen, maar ons ontbrak het cynisch genoeg aan vrijwilligers om daar verder achteraan te gaan. Vaak merken we dat veel ouders best iets willen doen, maar misschien geen idee hebben dat we ze nodig hebben. Vandaar dat we het 'vrijwilligersbeleid nog maar weer eens onder de aandacht brengen, want WE HEBBEN JE NODIG!!!meer »

92x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!