Sponsors

Home

Welkom bij SC 't Gooi : 116 jaar jong!

 

Nieuw trainingsschema (UPDATE)

16 januari 18:15  In verband met de versoepeling van de coronamaatregelen, voor wat betreft de buitensporten, is het trainingsschema weer van kracht van vóór de lockdown. Voor de goede orde plaatsen we die nog eens. Er kunnen wat hele kleine aanpassingen zijn gedaan, dus bekijk het schema voor de zekerheid. meer »

226x gelezen

KLEEDKAMERS gesloten

12 januari 18:30  In verband met de verbouwing van de kleedkamers, zijn de kleedkamers zeker t/m a.s. zaterdag 15 januari niet toegankelijk voor gebruik. Als je een onderlinge wedstrijd speelt, adviseren wij om in tenue naar SC 't Gooi te komen en na de wedstrijd thuis te douchen. Excuus voor het ongemak.

50x gelezen

Komend weekeinde geen competitie amateurvoetbal

11 januari 15:15  De KNVB heeft besloten dat tot en met vrijdag 21 januari alle competitiewedstrijden in het amateurvoetbal komen te vervallen vanwege de huidige coronamaatregelen. Het gaat om zowel het veld- als het zaalvoetbal*. Op vrijdag 14 januari maakt het kabinet de nieuwe coronamaatregelen bekend.meer »

220x gelezen

De Grote Club Actie,... verbouwing kleedkamers van start

8 januari 23:15  Afgelopen zaterdag 8 januari, werd een vette cheque van € 4.071,60 overhandigd aan Bibeane van Buuren, bestuurslid accommodatie. De cheque werd overhandigd door Priscilla van Lint, die vorig jaar de kar trok van De Grote Club Actie. De inzet van alle (jeugd)teams, die uiteindelijk de loten verkochten, hebben de club dus geen windeieren gelegd. Onze welbekende Club Van 50, deed ook een duit in de zak en completeerde de eindopbrengst met een donatie zodat er een te besteden totaal bedrag is van € 5.200. Dit mooie moment was gelijk het startschot voor een pittige verbouwing van de kleedkamers en om de toiletten onder handen te nemen. meer »

96x gelezen

Gigi Vandeuren zwaargewond bij een verkeersongeval

4 januari 17:45  Helaas hebben wij afgelopen weekend het vreselijke bericht ontvangen dat onze voormalig speelster van de VROUWEN 1 Gigi Vandeuren, afgelopen zaterdag bij een verkeersongeval in België levensgevaarlijk gewond is geraakt. Een andere betrokkene kwam om het leven. Onderweg vanuit Nederland naar haar woonplaats Onze-Lieve-Vrouw-Waver in België, kwam ze frontaal in botsing met een tegenligger. Gigi werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis alwaar zij direct diverse spoedoperaties onderging. Gigi haar toestand is nog steeds kritiek en zij wordt kunstmatig in slaap gehouden.meer »

393x gelezen

Het wordt een mooi 2022

3 januari 22:45  Het afgelopen jaar kenmerkte zich met weinig voetbal in competitieverband. Gelukkig wel trainingen en onderlinge partijen op zaterdag. Later in het jaar werd de competitie weer opgestart en hadden we goede hoop dat het allemaal weer normaal zou worden. Het afgelopen jaar kenmerkte zich ook door de grote toename aan leden, zoveel zelfs dat een tekort aan velden dreigde. Gelukkig hebben we het tot nu toe met veel kunst en vliegwerk met onze eigen velden kunnen oplossen. Grote complimenten voor vrijwilligers van wedstrijdzaken en accommodatie. meer »

185x gelezen

't Gooi verlengt contract met Azzadine Al Harchaoui

31 december 8:30  Afgelopen week hebben wij een positief gesprek gehad met Azzadine Al Harchaoui, hoofdtrainer van onze Mannen 1. Wij kunnen dan ook het mooie nieuws bekend maken dat wij de overeenkomst met Azzadine met 2 seizoenen gaan verlengen. Wij hebben de afgelopen maanden, ondanks de maatregelen, een positieve indruk gekregen van de uit Utrecht afkomstige trainer. Een aantal keren zat het onze MANNEN 1 niet echt mee bij een aantal competitiewedstrijden maar Azzadine bleef positief voor de groep staan en geeft zelf aan dat hij nog veel meer groei en mogelijkheden ziet in de groep. Azzadine is vooral erg enthousiast over de vele positieve ontwikkelingen bij SC ‘t Gooi en zal dan ook naast het hoofdtrainerschap de kartrekker zijn van het Technisch Hart van SC ‘t Gooi. meer »

120x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!