Sponsors

Home

Welkom bij SC 't Gooi : 116 jaar jong!

 

Inleveren wedstrijdtenue

20 juni 11:30  Wanneer het lidmaatschap is opgezegd en het seizoen ten einde is, moet het wedstrijdtenue ingeleverd worden. Om een eventuele overschrijving en het definitief uitschrijven soepel te laten verlopen, kan dit uitsluitend bij de kledingcommissie. De dames zijn deze week nog op maandag en woensdag van 17:45 – 18:45 uur op de club aanwezig. Wanneer dit moment niet uitkomt kun je via kledingcommissie@sc-tgooi.nl een afspraak met de dames inplannen.

32x gelezen

2 september: Het Bier & Bitterballen 7 x 7 Toernooi

16 juni 0:30  Naast het bijzonder geslaagde Voetbal Moeders Prosecco Toernooi, dat dit jaar voor de 5e keer werd georganiseerd, gaan we nu de mannen bedienen met het 1e Bier & Bitterballen Toernooi. Het zal worden gehouden op VRIJDAG 2 SEPTEMBER. Het is wat ver weg misschien, maar met de organisatie hiervan kunnen we niet snel genoeg beginnen. De eerste teams hebben zich al aangemeld, dus dit belooft ook een top toernooi te gaan worden. Het concept is simpel; mannen 7 tegen 7 strijden in de diverse poules om de prijzen. Wij zorgen voor muziek, zang, dans en uiteraard BIER en BITTERBALLEN. Bij de voetbalmoeders gaat ieder jaar het dak eraf. Het zal ons benieuwen hoe de mannen het gaan oppakken. meer »

85x gelezen

’t Gooi eindigt seizoen van uitersten met ’soap’ (G & E)

13 juni 9:30  ’t Gooi eindigt seizoen van uitersten met ’soap’ en blaast op beschamende wijze de aftocht: ’Ik heb er veel moeite mee wanneer spelers zichzelf, mij en de club laten vallen’. Evenals eredivisionist PEC Zwolle dacht ook ’t Gooi met een wederopstanding in de tweede seizoenshelft het vege lijf nog te kunnen redden, maar in de eerste nacompetitiewedstrijd tegen De Posthoorn was er geen redden meer aan. Trainer Azzadine al Harchaoui: ,,We hebben zwaar verdiend verloren, wat kan ik hier nog over zeggen?’’ De 1-8 was wreed genoeg een passend slot van een rampweek.meer »

204x gelezen

En toch zijn we een leuke club! (column)

12 juni 12:45  Het is alweer even geleden dat ik een column heb geschreven. Je moet er maar de inspiratie voor hebben om 'onzin' uit te kramen. Niet dat ik onzin uitkraam hoor, zeker niet, ...dat doen anderen wel op de club, maar dáár hoef ik verder geen zinloze aandacht aan te besteden. Het verenigingsleven gaat niet over rozen. Dat was niet anders bij de Kortenhoefse tafeltennisclub 'het slappe betje' waar ik ooit mijn kampioenschap mocht vieren. Moordende, of poging tot moordende, concurrentie van regio clubs en bij het naderen van de overschrijvingstermijn, dacht menigeen dat de tafeltennistafels bij andere clubs groener waren. Inmiddels zie ik ook blauwe tafels, dus dit gezegde gaat anno 2022 bij de tafeltennis 'sektes', niet helemaal meer op, om maar even aan te geven dat ....! meer »

220x gelezen

't GOOI, ... 3 scheidsrechters rijker!

10 juni 16:15  Afgelopen woensdag 8 juni slaagden 3 leden van SC 't GOOI voor de opleiding Verenigingsscheidsrechter en mochten ze het diploma in ontvangst gaan nemen. Niels Mols, Jaimy Welten en Faye Saalberg begonnen in maart aan de opleiding van vier avonden met veel theorie, een stukje praktijk en minimaal vier stage wedstrijden onder begeleiding. Naast de eerder genoemde leden deed ook 'top' scheidsrechter Humphrey Saalberg aan de opleiding mee, ondanks dat hij de papieren al dertig jaar in zijn bezit heeft. 'Een mooi moment om te kijken waar ik sta', zei hij. Op de laatste avond volgde een theorie examen waarbij iedereen die de opleiding deed, slaagde. Naast leden van SC 't GOOI, deden ook leden van Victoria en Wasmeer er aan mee. meer »

101x gelezen

Nieuwe speelsters voor de VROUWEN 1 (update 10/6)

10 juni 11:45  Vrouwen 1 is uitgespeeld en in de 1e klasse geëindigd op een mooie 6e plaats. Men maakt zich op voor het nieuwe seizoen en een antal weken geleden hebben we al wat nieuwe spelers voorgesteld. We kunnen weer een paar nieuwe speelster aan jullie voorstellen, die het nieuwe seizoen deel uit gaan maken van de Vrouwen 1 selectie. meer »

351x gelezen

GOOI 2 op titeljacht

7 juni 11:30  Terwijl GOOI 1 aanstaande zaterdag strijdt voor lijfsbehoud in de 3e klasse, met een wedstrijd tegen de Posthoorn, heeft GOOI 2 ook nog een paar potjes te kraken. Met nog drie wedstrijden voor de boeg en een stevige 2e plaats in de competitie, speelt GOOI 2 aanstaande woensdag 8 juni om 20 uur thuis tegen BVV 3. Op 11 juni ontvangt GOOI 2 Huizen om 14:30 uur en 18 juni om 12 uur volgt de laatste wedstrijd uit tegen BZC. Koploper in de competitie is onze goede buur ALTIUS 3 die met maar twee punten voorsprong de koppositie zal gaan verdedigen. Donderdag 9 juni wacht hen thuis 's Graveland en op zaterdag 11 juni komt BVV 3 bij Altius op bezoek. De laatste wedstrijd voor ALTIUS 3 is woensdag 15 juni uit tegen BVV. Dan zullen we al weten hoe spannend de laatste wedstrijd voor 't GOOI 2 gaat worden ... of niet! meer »

106x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!