Sponsors

Home

Welkom bij SC 't Gooi : 115 jaar jong!

 

Itali�: Leidt trendbreuk tot goud of tot overmoed?

Gisteren om 21:00  Sunny boy Roberto Mancini! De bondscoach van Italië heeft op dit EK het plan om alle clichés de prullenbak in te stoppen die gaan over voetbaltrainers die in een paar weken heel veel grijze haren krijgen. Natuurlijk had hij ook geen aanleiding voor overmatige opwinding tegen Wales, maar de afwezigheid daarvan heeft nog nooit een Italiaan tegengehouden om zich hyperactief te gedragen. Er verschijnen overal steeds meer foto’s van de bondscoach van de Azzurri, ontspannen, lachend en in een modieus pak gehesen. meer »


Overwinnen Schotse pechkoningen nu eindelijk hun demonen?

Gisteren om 12:31  Bestaat God? Dat mag u zelf weten. Wat wij wel durven zeggen: als er iemand aan de knoppen zit, heeft-ie een hekel aan doedelzakmuziek. Het lot is Schotland nooit goed gezind, in het bijzonder klimatologisch en op voetbalgebied. Uiteraard volgde maandag voorafgaand aan dé wedstrijd van het jaar het bericht dat uitblinker Billy Gilmour corona heeft. Het zou ook nooit eens om de reservekeeper zijn. De Schotse nationale ploeg en pech, dat verhaal is bekend uit het verleden. meer »


Tegen wie speelt Oranje? ? Een blik op de nummers drie

Gisteren om 11:30  Maandagavond ontvangt het Nederlands elftal in de Johan Cruijff ArenA nog Noord-Macedonië. Voor het Balkanland is dat een gedenkwaardige avond, want voorlopig zien we hen niet meer op een eindronde. Voor het team van Frank de Boer is het een zaak van heel blijven en testen wat wel en niet werkt richting de achtste finale. Laten we eens kijken naar de nummers drie. meer »


Prijsvraag 3: Herken supporters en verdien De Kortste Weg naar Europa

Gisteren om 11:08  In het boek ‘De kortste weg naar Europa’ blikt schrijver Ernst Bouwes terug op mooie verhalen uit de geschiedenis van de KNVB Beker en de belevenissen van de Europa Cup II-deelnemers in de periode 1960-70. Op de website van ELF Voetbal verscheen al een serie voorpublicaties. Deel 23 gaat opnieuw gepaard met een prijsvraag: herken personen op deze foto van de bekerwinnaars van 1962 en win een exemplaar van De Kortste Weg naar Europa. meer »


Samenvatting Zwitserland - Turkije (3-1)

Gisteren om 10:34  Zwitserland versloeg zondagavond Turkije met 3-1. De Turken druipen af als één van de zwakste ploegen ooit op een EK, de Zwitsers hebben een zeer goede kans op de tweede ronde. Toch moet het Alpenland ook maar afwachten wat het wordt als nummer drie. Om de tijd te doden is hier de samenvatting van de triomf van de Nati, met een uitblinkende Xherdan Shaqiri. Zoals het magische vierkant altijd doet op grote eindrondes.  meer »


Interview Gorgi Hristov: "Noord-Macedoni� wil elke wedstrijd scoren"

Gisteren om 10:00  Noord-Macedonië is dit EK een van de meest verrassende, zo niet de meest verrassende deelnemer. Voor de eerste keer in haar bestaan plaatste het kleine en jonge land zich voor een eindtoernooi. Vanavond is Oranje de laatste groepstegenstander voordat de terugvlucht wordt ondernomen. "Er staat een ploeg met veel kwaliteit." meer »


Is Turkije het slechtste team ooit op het EK?

20 juni 2021 20:09  Voor de Turken is een teleurstellend toernooi nu al afgelopen. Turkije verlaat het EK met nul punten, slechts één treffer en acht tegendoelpunten. Zijn de Turken hierdoor het slechtst presterende land ooit op het EK? De Turken behalen in ieder geval de top tien. ELF Voetbal zette de andere landen die op de afgelopen EK's het toernooi met nul punten moesten verlaten voor je op een rij meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!